
לאורך השנים אספנו כמה כללי זהב שמשמשים אותנו כשאנחנו מטפלות בתחתוני המודיבודי שלנו.
ככה הם מחזיקים לאורך זמן,
ואנחנו נהנות מעוד שימושים במוצר משנה החיים הזה.

שימי ❤️ לפני השימוש הראשון חשוב לשטוף או לכבס את התחתונים ולייבש אותם היטב
הכביסה הראשונית מפעילה את הטכנולוגיה הייחודית שלנו


- אחרי השימוש בתחתוני מודיבודי ,אנחנו מסירות אותם ושוטפות אותם מתחת לזרם של מים קרים , וסוחטות קצת עם הידיים עד שהמים יוצאים צלולים.
- מאוד מאוד חשוב שהמים יהיו *קרים* ,ולא חמימים. מים חמימים בעצם" מבשלים" את החלבון שבדם וכך כולאים אותו בשכבות הפנימיות של התחתונים ,מה שמונע ניקוי יסודי.
- נרתעת משטיפה בכיור ?אין בעיה .אפשר בהחלט לעשות כביסה מקדימה במכונה .מדובר בכביסה רק לתחתונים לפני שמפעילות מכונה על תוכנית מלאה, במקום השטיפה הידנית. הכביסה המקדימה תהיה על תוכנית קצרה במים קרים וסחיטה של כ-800 סל"ד.


- אחרי שסיימנו לשטוף, אנחנו תולות את התחתונים במקום מאוורר ופתוח כדי שלא תיווצר בקטריה.
- כשאנחנו מוכנות לעשות כביסה, פשוט זורקות את התחתונים למכונה. אפשר לכבס מיד לאחר השטיפה הידנית (או השטיפה המקדימה במכונה, אם בחרת באופציה הזאת) ולא חייבות לחכות לייבוש מלא של התחתונים לפני כן. פשוט חשוב לוודא שהם לא ממתינים במקום דחוס וסגור לפני הכביסה.


- במכונה בלבד, לתוכנית של כשעה וחצי
- טמפרטורה של 30-40 מעלות, 800-1000 סל"ד
- אבקת הכביסה צריכה להיות כזו שמתאימה לשימוש בצמר, שמכילה אנזימים, ושאיננה מכילה מסירי כתמים
- שהמכונה תהיה ⅔ או ¾ מלאה, לא יותר ולא פחות, כדי שהתחתונים יתנקו כראוי
- כדי לשמור על התחתונים בצורה מיטבית מומלץ מאוד להשתמש בשקית רשת ייעודית לכביסה
- לא לכבס יחד עם ג'ינסים או בגדים אחרים שיש להם כפתורי מתכת שעלולים לשפשף את הבד וליצור כדוריות. (אלא אם כן שמים בשקית רשת, מה שתמיד מומלץ).
- ייבוש: תליה בחוץ, רצוי הפוך (החלק הסופג כלפי חוץ), אפשר בשמש לשעות ספורות. חובה להמתין לייבוש מלא ולהפוך כמה פעמים. זה החלק הכי חשוב כדי שלאחר חודש במגרה התחתון לא יתפוס עובש.
- אנחנו גם ממליצות לכבס את התחתונים ביום השימוש או יום לאחר השימוש (אם אין באפשרותך לכבס אותם מיד לאחר השימוש אנא תלי אותם איפשהו).
- אין להשרות את התחתונים, ובנוסף לוודא שהם מאווררים כל עת שהם רטובים - לאחר השימוש, לאחר הכביסה או לאחר שטיפה במים. אם הם נותרים רטובים או ספוגים, הם עלולים לפתח ריח "מאסקי" או חומצי.
- יש להקפיד לא לשפשף בחוזקה את הבד בשום שלב.


- אנחנו יודעות - אתן מכורות לריח של המרכך, אבל ממש חשוב לא להשתמש בו כשמכבסות תחתוני מחזור. למה? המרכך נצמד לסיבים, וכך אוטם אותם לאורך זמן. כמו כן, הוא בעצם "תופס" קיבולת ספיגה שאמורה להיות שמורה לדם הווסת שלך.
- גם אם את מכבסת עם בגדים נוספים, כמו שאנחנו ממליצות, חשוב להקפיד לא להוסיף מרכך. אחת לחודש הבגדים שלך יהיו פחות מבושמים, אבל מאוד יכול להיות שתגלי שזה דווקא ממש בסדר.


- אנחנו ממליצות על ייבוש בחוץ, בחום הישראלי. אם נתקעת ממש, אפשר לתלות לכמה שעות ואז לייבש במייבש עד 20 דקות.
- רצוי לתלות את התחתונים הפוך (החלק הסופג כלפי חוץ). אפשר להפוך כמה פעמים במהלך הייבוש.
- חובה להמתין לייבוש מלא. זה החלק הכי חשוב בטיפול בתחתונים! אם התחתונים יחזרו למגירה כשהם לא יבשים הם עלולים לפתח בקטריות כשהם שוכבים במגירה.
- השמש הישראלית ממש טובה לתחתונים, ואנחנו בהחלט ממליצות להיעזר בה. עם זאת, שימי לב שלאחר כמה שעות את מעבירה את התחתונים לצל, כדי שלא יתחילו לדהות.

עוד טיפים שחשוב לדעת

לכבס ביום השימוש
אנחנו ממליצות לכבס את התחתונים ביום השימוש או יום לאחר השימוש (אם אין לך אפשרות לכבס אותם מיד לאחר השימוש ודאי שהם תלויים בינתיים).

חשוב: אין להשרות!
חשוב: אין להשרות את התחתונים. השריה שוחקת את הסיבים ש"מחזיקים" את הרטיבות לאורך זמן. בנוסף, תחתונים שהושרו יישארו רטובים לאורך זמן, וזה מתכון להיווצרות בקטריה.

אוורור התחתונים
תמיד לוודא שהתחתונים מאווררים בזמן שהם רטובים- לאחר השימוש, לאחר הכביסה או לאחר שטיפה במים. אם הם נותרים רטובים או ספוגים, הם עלולים לפתח ריח "מאסקי" או חומצי.

לא לשפשף חזק
יש להקפיד לא לשפשף בחוזקה את הבד בשום שלב.